Tuesday, October 19, 2010

dah.. tutup buku.. p maen guli...

anda malas? yaa.. saya juga malas.. smakin hampir final exam.. semaken besa lah mud untuk menggantung sabit dan cangkul (kalo petani) masudnye malas la disini.. mcm kite.. dak2 y belaja neh.. maken besa la mud untuk wat2 x ingat letak kat mane pencil case.. juge besa sungguh mud untuk mintak movie2 ngan kawan2.. mud mendonlod cite2 korea baru.. cite upin ipin.. cite barbie bersiri kat tb 3 tu pon.. then marah2 bile brodband x laju sbb xleh nak online pesbuk pdahal org suruh study! --"

haih.. remaja...

ye saye juga remaja yang xde suntikan semangat. tolong la spe2 mnjanjikan sesuatu agar saya lebih rajin.. kamon kamon!



-jike kamu pefom, saye akan adiahkan fairlady untuk kamu , kate Ketua Program CS, En KN.

-i akan kapel ngan u kalo u dpt dean list - pemain rugby macho

-stok tomyam.. smpai awok grad ! - abg tomyam kedai makan (x ingat name)

-awk dpt dekan, saye sanggup blaja men gitar! - encik A

-lagu ni.. i maenkan evrynite b4 u sleep.. "indahnya ena mndapat dekan" - mamat y mmg da pndai men gitar.

-stiap kali annvsary u dpt dean list, we all akan letak pic u kat Google - org2 otai Google.



hahaha... ini baru la penyuntik semangat ;p




cepat2 bukak semule buku!






best of luck kepade sume yang tgh exam and bakal mgadap exam :)
moge berjaye dgn cemerlang.. amin ...

4 comments:

fara fara sakura said...

BGS NYE LAU EN.KN NK BG FAIRLADY..CONFIRM2 AKU X LYN FB DA..DUK NGADAP BKU 24 JAM JE LA..HAHAHA

mogobja said...

HAHA ..SIAP UROP BESA TU.. NMPAK KESUNGGUHAN!

HAHAHA.. AKU UROP BESA GAK LA ;P

fara fara sakura said...

ahahahah...mmg brsggh ni..muahahahhaha

mogobja said...

HAHAHAHA.