Friday, August 27, 2010

suhu 36.8 saye, suhu anda pulak bagaimane.


sweating! stiap malam sweating.. urghh. x suka.

tp 2 la.. since AHAD yang lalu.. wicis.. 22th aug.. aku dmm.. dmm terok pulak 2.
kenape org len bole sehat tbe2 aku x sehat pulak ni.. da la x de musim ape2.. kire mcm dmm y solo lah.. x menarik.

kemudian , AHAD pagi tu pulak ade test NETWORK.. oho.. tell u this part pon lagi la sgt2 x menarik. bile u blur tgh jwb test then nak pk, u pening. pening gila and sejuk n mamat seblah pulak syok meniru org depan. apakah.. hmm. n org dpn aku nk bg aku meniru jugak. eh kenape korang jangan la wat aku mcm ni. tyme ni serius, pk untuk meniru ke x pon pening. haha.

selepas jwb test itu. pulang ke bilik dan bekobar2 untuk makan n amek ubat then tdo. tyme ni ak x bepose. TP, tgh2 cr ubat pon gigil2.. x smpat ape2 da panas.. so pas makan roti.. tros amek ubat.. tdo..

bangun2... i feel HAWT babeeeee!! dem.dem.

xpenah lagi panadol fail kan aku lagi ACTIFAST pulak tu...

x active pon MALAH, wah malah.. malah mencpatkan proses global warming lam bdn aku. T_T
ak jrg dmm smpai org y pgg aku kate "eh panas lah!" haa. camgitu sekali reaksi mereke..

then aku pon demam... demam elok.. then dmm smule.. then dmm balik.. aku ingt aku ade denggi.. so da larat sket p klinik.. tye2.. doc kate.. aku xde denggi.. sbb xde bintik2 pon.. so lega.

heh.

then balik2.. dmm lg.. jahat kan.. tyme p klinik da kebah so suhu 36.8 je.. dy nk kua MC pon x smpai aty.. tp ak x g je klas.. sbb x larat sgt..

last2.. sbb plik ngat nape dmm.. elok.. dmm elok.. dmm.. aku pon tepiker.. rupenye.. sbb TONSIL aku ni ha. ;'(

da la doc 2.. bru lg kat klinik uitm 2.. dy x bg pon atbiotics mcm y aku bese dpt.. 2 sbb la kot x sihat2.. nyesal aku puji dy ensem..

sekian tamat cite suhu 36.8 saye, suhu anda pulak bagaimane.


BIG THANX

NAJIAN AFIQAH DAN NORLYANA my rumates, IZZATI ZAKI juge..
kerane menjage saye y bersuhu 36.8 ini dgn SGT BAEK rase kalo mcm byk duet nk adiahkan macbook sorang satu dengan pakej pcutian ke goldcoast australia 7 ary 8 mlm. atopon ikot la bpe lame nk dok sne pon.

n dak2 CS y bg sokongan moral wpon PIPAH kdg2 mcm xnk aku sihat. wah jahat nye. bce la pipah bce la..

semoga aina x sakit dah. amiin :)

2 comments:

.shashafifizaza. said...

mcm yg aku kene ari tu aina.suhu tak tinggi,tp asik on off je demam.5 hari gak aku demam.

mogobja said...

kan.. jgka kuat dmm ni...