Monday, June 20, 2011

termakan shower gel takkan buat kau ada fresh breath la. kau mungkin mati. kot. he he


aku skang berade pada tahap kewanitaan yang mana.. everything yang x kena akan buat aku sedih. or kata lain "sng tacing".

mmm. mestilah x suka pasaan ni sbb kalo x kene gaye.. bole wat aku n kawan2 bgaduh.sbb mende remeh je kot xkan la nak tacing pulak kan. dah la byk group kat fb silap2 time dorg tgok group tu tros ingat kat aku. x syok la kwn2 ingat kite sbb pkare2 x indah

cth group mcm :

"ko pk tacing kau je.. tacing aku?"

"kalo nk tacing je pegi mamp la weh "

okay lah. tu suma aku reka je. x ingat la name2 group tacing ni. *kenape pulak aku nak ingat ye x? kang temasuk pulak lam golongan tacing tegar. tak mahu.

so sekarang tatahu nak buat macam mana.. ya ya.. solat dan mengaji aku da buat td. kena gigit nyamuk pun sudah.
























sedih la mcm ni. T_T

image: google

2 comments:

Najwa Diyana Sulaiman said...

stuju.. da naik 21 ni.. asyik nk touching je keje..

poyotito's said...

cilakak, gua nak jadi senang tacing jugak!